Hvordan spille på odds på nett: sportsbetting

Internettet har gjort tipping og spilling på odds tilgjengelig for alle. Utvalget er enormt, og mulighetene uendelige. Du kan spille fra sofakroken, på arbeid eller via mobilen i bussen på vei hjem. Kun fantasien setter grenser, og store gevinster er kun tastetrykk unna.

Sportsbetting

Det finnes et hav av bettingselskaper og mange tilbyr spill på de samme arrangementene, for eksempel vinter-OL og sommer-OL. Hos noen kan du spille gratis, mens andre tar gebyr for at du får spille hos dem. Når du har valgt en utbyder, velger du hvilken sport du vil spille på. De fleste utbydere tilbyr et stort spekter av sportsarrangementer, både norske og internasjonale. Du velger selv hvor mye du vil satse. Når arrangementet er slutt, vil du se om du har vunnet eller pengene du satset er tapt. Du får best mulig odds hvis du registrerer deg hos flere forskjellige bettingselskaper, og sjansene for å vinne øker dersom du har kunnskap om det du tipper på, samt holder deg oppdatert om bookmakernes anbefalinger.

Et hav av muligheter

Sportsbetting er ganske enkelt å prøve å forutsi resultatet av et sportsarrangement, og man kan spille på alt fra hvor mange slag Tiger Woods bruker på 18 hull, til snooker eller hvem som kommer først i 1000 meter butterfly.

Livebetting

Ønsker du mer spenning enn alminnelig sportsbetting, kan du prøve livebetting. Mange bettingselskaper tilbyr et bredt utvalg av livespill, der du kan vedde mens selve sportsarrangementet pågår. Livebetting gir deg også muligheten for å øke innsatsen under spillet, eller å heve gevinsten innen resultatet er oppgjort. Dette kan bidra til å redusere et eventuelt tap, eller sikre deg din del av gevinsten.

Livebetting – fotball

Utvalget av utbydere og spill som tilbyr livebetting er økende. En av de mest populære idrettsgrenene innenfor livebetting er fotball. Bare innenfor denne grenen er det tusenvis av muligheter for å spille på odds. Du kan velge nasjonale eller internasjonale kamper, og du kan selvfølgelig spille på flere kamper samtidig. Når du har valgt kamp, kan du spille på nesten alt det som kan skje i kampen, for eksempel hvem som scorer det første målet, hvem som får det første gule kortet, hvor mange hjørnespark og så videre.

For en livebet-spiller er det viktig å kjenne kampoddsene. Det finnes flere faktorer som påvirker oddsene så snart en kamp er i gang, og det kan derfor være en fordel å kjenne litt til spillehistorikken til de lagene man spiller på. Det er for eksempel ikke smart å satse penger på at et fotballag som ikke har scoret mål i de siste fem kampene, plutselig skal score tre mål i den gjeldende kampen.

For å øke gleden og spenningen ved livebetting enda mer, tilbyr mange sportsportaler liveoppdateringer eller livesending av arrangementer på deres hjemmeside. Og ut ifra dette kan du heve innsatsen eller ta ut din gevinst, alt etter hvordan kampen utvikler seg.

Comments are closed.